Resultaten voor hostel maastricht

 
hostel maastricht
Aanbieding Stayokay Hostel Maastricht Swimmeet Maastricht.
Spring naar de primaire inhoud. Vorige Aanbieding Stayokay Hostel Maastricht. Geplaatst op 23 oktober 2016 door Jan. Speciaal overnachtingsaanbod voor deelnemers aan de Speedo International Friendship Swimmeet Maastricht bij Stayokay Hostel te Maastricht, gebaseerd op half pension. Stayokay overnachtingsaanbod SWIMMEET 2016.
makelaar maastricht
Overnachten Hostels Vakantie in Maastricht.
Een weekendje weg, een last minute, romantisch overnachten of een hostel in Maastricht. Maastricht heeft het allemaal. Maastricht heeft één hostel. Hieronder vindt u de gegevens van het hostel in Maastricht. Stayokay Hostel Maastricht. Stayokay Maastricht ligt schitterend aan de Maas.
makelaar maastricht
Kaboom Hotel Maastricht, een goedkoop budget hotel.
Het multifunctionele, prachtige gebouw verbindt heden en verleden, trakteert op tentoonstellingen, huisvest de bibliotheek en de erfgoedcollecties en organiseert wekelijks activiteiten en evenementen. Voor de inwoners van Maastricht én voor toeristen. Want eigenlijk moet je gewoon even binnenstappen bij Centre Ceramique in Maastricht.
makelaar maastricht
Hostel Maastricht, uniek gelegen aan de Maas Stayokay.
Uitchecken tot 1000.: Stayokay Maastricht ligt schitterend aan de Maas. Het hostel ligt midden in het centrum, met het Onze Lieve Vrouweplein op loopafstand. Na een actieve of culturele dag kun je lekker ontspannen in de sfeervolle lounge of bar.
makelaar maastricht
Goedkoop in Zuid-Limburg: Maastricht, Valkenburg en Vaals.
De meeste winkelstraten, cafés en restaurants liggen rond het Vrijthof en de Markt. Maastricht is een studentenstad en je kunt er dus goedkoop eten en overnachten. Er is een hostel van StayOkay aan de Maasboulevard. Vanuit dit hostel is de binnenstad van Maastricht gemakkelijk te bereiken.
makelaar maastricht
Hostel in Maastricht.
Maastricht staat bekend om zijn bezienswaardigheden en gastvrije sfeer. Het is dus ook niet vreemd dat Maastricht een beschermd stadsgezicht heeft. Verblijf in een hostel. Een perfecte manier om een paar dagen in Maastricht door te brengen is in een hostel.
Taxi Maastricht
Boutique Hotel Grote Gracht Maastricht.
Tevens biedt Maastricht een enorme hoeveelheid aan monumentale panden en Katholieke architectuur. Na een grote verbouwing opende Boutique Hotel Grote Gracht begin juli 2014 haar deuren. Het monumentale karakter van het pand, met alle oude facetten en details, is bewaard gebleven.
luchthaven maastricht
Bastion Hotel Maastricht Centrum Laagste Prijs Bastionhotels.com. Bastion-Hotels-wit. Shape. Shape. Shape. Shape. Feedback-icon.
De winkels in het centrum van Maastricht zijn 7 dagen per week geopend en staan garant voor uren winkelplezier! Er zijn gedurende het jaar veel evenementen in deze bruisende stad, waarna je uitgeput heerlijk kan overnachten in Bastion Hotel Maastricht Centrum!
hostel haarlem

Contacteer ons

openingstijden maastricht
bastion hotel maastricht
maastricht universiteit
iens maastricht
weekendje maastricht
vacatures Maastricht
maastricht museum
airbnb maastricht
hostel maastricht
amrath hotel maastricht
hotel maastricht vrijthof
maastricht bezienswaardigheden