Zoeken naar openingstijden maastricht

 
openingstijden maastricht
Openingstijden Maastricht Bezoek Maastricht. Bezoek Maastricht.
Maastricht op de kaart. Trein, bus en fiets. Via de lucht. Op deze pagina vind je alle openingstijden. Bijna alle winkels en winkelgebieden zijn zeven dagen per week open, inclusief de koopavond op donderdag. Er zijn uitzonderingen, ga daarom goed voorbereid op pad!
vpn ipad instellen
Koopavonden en koopzondagen Gemeente Maastricht.
In de gemeente Maastricht mogen winkels van maandag tot en met zaterdag open zijn tot 22.00 uur. En op zondag tussen 12.00 en 18.00 uur. Iedere donderdag is koopavond tot 21 uur. Een winkelier is niet verplicht om zijn winkel open te stellen op koopavonden of op zondag. Openingstijden tijdens feestdagen.
wasmachine aanbieding
Koopzondag Maastricht Maastricht Bereikbaar winkelen Maastricht Bereikbaar.
Iedere zondag kunt u dus winkelen in Maastricht. Op sommige feestdagen mogen winkels ook open tussen 12.00 en 18.00 uur. Dit geldt voor bijvoorbeeld 2e paasdag, 2e pinksterdag en hemelvaartsdag. In de gemeente Maastricht is de wekelijkse koopavond op donderdag tot 21.00 uur.
assistent
Koopzondag Maastricht 2018 Koopzondagen.NET.
Mochten er geen koopzondagen in Maastricht zijn, dan is het handig om te weten waar wel koopzondagen in de buurt van Maastricht zijn. Via onderstaande links kun je snel een andere koopzondag vinden om alsnog te kunnen winkelen op zondag.
Winkelopeningstijden Maastricht.
Tijdens die openingstijden moet u ook betalen voor parkeren. Op de 1e en 2e paasdag, 1e pinksterdag, 1e en 2e kerstdag zijn de winkels gesloten. You are here.: Gratis Aanmelden Mobiel Parkeren. Betaal met je mobiel. Parkeren per minuut. Nooit meer teveel betalen! NU tijdelijk GRATIS klant worden. Meer parkeerinfo Maastricht.:
Bijzondere openingstijden voor winkels in het centrum van Maastricht Centrummanagement Maastricht.
Bijzondere openingstijden voor winkels in het centrum van Maastricht. Zondag 11 februari tot en met dinsdag 13 februari 2018: Carnaval, winkels gesloten m.u.v. Maandag 2 april 2018: 2e Paasdag, winkels open vanaf 13.00u. Vrijdag 27 april 2018: Koningsdag, winkels geopend.
Shoppen in Maastricht Bezoek Maastricht. Bezoek Maastricht.
Maastricht heeft zó veel te bieden! Check de kaart. Op pad met. IN HARTJE MAASTRICHT. Welkom bij Bezoek Maastricht. Wil je Maastricht ontdekken? Dan is dit dé plek waar de uitagenda, alle highlights, culinaire hotspots en geheime stadswandelingen te vinden zijn.
Openingstijden Entre Deux.
Ook bij slecht weer is Entre Deux daarom een prima startpunt voor een gezellig dagje winkelen in Maastricht. Entre Deux Maastricht is open op.: 12.00 18.00 uur. Dinsdag, woensdag, vrijdag. 10.00 18.00 uur. 10.00 21.00 uur. 10.00 18.00 uur. 12.00 18.00 uur. Bijzondere openingstijden 2018.:

Contacteer ons

openingstijden maastricht
bastion hotel maastricht
maastricht universiteit
iens maastricht
weekendje maastricht
vacatures Maastricht
maastricht museum
airbnb maastricht
hostel maastricht
amrath hotel maastricht
hotel maastricht vrijthof
maastricht bezienswaardigheden