Resultaten voor maastricht winkels

 
maastricht winkels
POLL. Winkels Maastricht open op zondagavond Het Belang van Limburg.
Op de keper beschouwd betekent dit dus dat de winkels in Maastricht bijna een maand lang op zondag dicht zijn. Uitgerekend in een voor retailers zo belangrijke periode. Zeer onwenselijk, ook voor de consument, stelt centrummanager Paul ten Haaf, waarbij hij erop wijst dat de twee zondagse Heiligdomsprocessies samen ruim 160.000 toeschouwers op de been brengen.
makelaar maastricht
Winkelopeningstijden Maastricht.
Als regel zijn de winkels in Maastricht geopend op.: maandag van 13.0018.00 uur. din t/m vrij van 09.0018.00 uur donderdag koopavond tot 21.00 uur. zaterdag van 09.0018.00 uur. zondag 12.00-18.00 uur. De grote warenhuisketens zijn op zaterdag geopend tot 18.00 uur.
verhuizen maastricht
Koopzondag Maastricht 2018 Koopzondagen.NET.
In het onderstaande schema staat iedere koopzondag Maastricht in 2018 vermeld. Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Maastricht. Mocht een koopzondag in Maastricht niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag! Bekijk ook alle Winkels Maastricht.
lamp
Winkelen en shoppen in Maastricht Maastricht citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
De stad werd niet voor niets in 2004 tot winkelstad van Nederland uitgeroepen. Het fijne aan winkelen in Maastricht is dat bijna alle winkels in het historische deel van de stad liggen en dat het centrum van de stad bovendien autovrij is.
leningen
Hippe en authentieke winkels: de Rechtstraat Maastricht Wyck.
In de Rechtstraat in Maastricht Wyck zorgt een verzameling van hippe, authentieke winkels en speciaalzaken er samen voor dat dit momenteel een van de favoriete winkelstraten van Maastricht is. Zowel fashion, kunst en good food komen hier samen in mooi oude pandjes.
vrouwen prive
Must visit: jouw shopping tips voor Maastricht Wyck.
Hét shop-walhalla van Maastricht: de binnenstad. Dat deel van de stad dat je niet mag missen als je optimaal van je bezoek aan Maastricht wilt genieten. Een stadsdeel met een bijzondere mix aan winkels, grote merken en ketens, gevestigde namen en nieuwe concepten.
winkels brussel
Shoppen in Maastricht Bezoek Maastricht. Bezoek Maastricht.
Shoppen in Maastricht. Boetiekjes, grote warenhuizen en wijken met ieder hun eigen karakter. Winkelen doe je in Maastricht! Bekijk alle winkels. Van Wyck tot het Vrijthof en daar voorbij. In Maastricht shop je zeven dagen per week, mét koopavond op donderdag en score je regelmatig in de sale.
Landelijke primeur: winkels Maastricht open op zondagavond De Limburger.
Op" de keper beschouwd betekent dit dus dat de winkels in Maastricht bijna een maand lang op zondag dicht zijn. Uitgerekend in een voor retailers zo belangrijke periode. Zeer onwenselijk, ook voor de consument, stelt centrummanager Paul ten Haaf, waarbij hij erop wijst dat de twee zondagse Heiligdomsprocessies samen ruim 160.000 toeschouwers op de been brengen.

Contacteer ons

universiteit maastricht
hotels in maastricht
kerstmarkt maastricht
ziekenhuis maastricht
maastricht centrum
bibliotheek maastricht
maastricht winkels
hotel maastricht centrum
gemeente maastricht