Resultaten voor grotten maastricht

 
grotten maastricht
Rondleidingen Grotten Noord.
Tickets: Via deze website, bij het Visitor Center VVV in het centrum van Maastricht of ter plekke bij onze ticketoffice zolang de voorraad strekt. Gekochte kaartjes worden niet terug genomen. TIP: Ook op maat gemaakte programma's' in Grotten Noord zijn mogelijk.
thai maastricht
Maastricht Underground.
Maastricht Underground is de verzamelnaam voor alles wat er te doen en te beleven is in Fort Sint Pieter, Grotten Noord, Grotten Zonneberg en de Kazematten. Check onderstaande agenda voor de rondleidingen per dag. Iedere dag een ondergronds avontuur! 365 dagen per jaar is er iets te beleven in Maastricht Underground.
koelkasten
Dagje uit naar de grotten van de Sint Pietersberg.
De belangrijkste grotten zijn het noordelijk gangenstelsel en de grotten van Zonneberg die als grootschalig evacuatiegebied werden ingericht in de tweede wereldoorlog. ook het Fort Sint Pieter en de kazematten als onderdeel van de vesting Maastricht zijn zeker de moeite waard.Er zijn verschillende mogelijkheden tot rondleiding, bedrijfsuitjes, teambuilding en groepsuitjes in de mergelgrotte.
diode
Rondleiding Grotten.
De boten stoppen bij de Sint Pietersberg Slavante. U kunt de grotten bezoeken, gaan wandelen of en met een latere boot terug naar Maastricht varen. De boten vanaf de Sint Pietersberg naar Maastricht vertrekken om 20 minuten over het uur volgens de dienstregeling van Rederij Stiphout.
citizen horloge
De mergelgrotten in Sint Pietersberg dé VakantieDiscounter.
Toen in de Tweede Wereldoorlog het aantal schuilplekken in de vestigingen in de stadswallen te weinig bleek te zijn voor het aantal inwoners Maastricht had op dat moment 40.000 inwoners en in de vestigingen konden slechts 10.000 mensen terecht besloot men de grotten te gaan gebruiken zodra er hevige gevechten zouden komen.
taxi arnhem
De grotten van Sint Pieter Holland.com.
Alleen onder begeleiding van een gids zijn de grotten toegankelijk. Hoogtepunten van de grotten. Tijdens een rondleiding komt u langs een enorme koepel, en de gotische gang. Tijdens oorlogen en belegeringen van de stad Maastricht werden de gangen gebruikt als toevluchtsoord.
Officiële webshop van VVV Maastricht Boek NU Activiteiten Aktiviteiten Details Steptocht Grotten Zonneberg 13.15 NL-talig.
De temperatuur in de grotten is 11 graden Celsius. Bij extreme gladheid zijn wij wellicht genoodzaakt de excursie te annuleren. Wij vragen je hiervoor je mailbox in de gaten te houden zodat wij je hierover kunnen informeren. Niet geschikt voor zwangere vrouwen. Deelname aan de activiteiten van Maastricht Underground is geheel voor eigen risico.
Rondleiding Grotten Noord Bezoek Maastricht. Bezoek Maastricht.
Maastricht Visitor Center. Maastricht op de kaart. Trein, bus en fiets. Via de lucht. Rondleiding Grotten Noord Maastricht Underground. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Grotten Noord Sint Pietersberg Maastricht Underground Luikerweg 71. 6212 NH Maastricht Plan je route Afstand.:

Contacteer ons

nh hotel maastricht
VVV Maastricht
Winkels Maastricht
vrijthof maastricht
grotten maastricht
cinema maastricht
maastricht shopping
wat te doen in maastricht
overnachten maastricht