Resultaten voor pathe maastricht

 
pathe maastricht
Euroscoop Maastricht.
Deze week in Euroscoop Maastricht. A Star is Born. Bohemian Rhapsody Dolby Atmos. Bon Bini Holland 2. Steven Caple Jr. De Fabeltjeskrant De Grote Dierenbos Spelen. Freek Quartier, Jens Møller. Dragon Ball Super: Broly ENG. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.
Taxi Maastricht
Maastricht, Pathe EPICURUS.EU.
De nieuwe bioscoop is gelegen tegen het Eiffelgebouw van de beroemde Sphinx fabriek aan de Boschstraat. Woensdag 4 november 2015 heeft Pathé officieel de deuren van een nieuwe bioscoop in Maastricht geopend. Het publiek maakt kennis met een bioscoop die is uitgerust met 8 zalen, met ca. 1000 stoelen, aangevuld met een theaterlounge. Pathé gaat een breed aanbod aan films vertonen, inclusief 3D-producties en zal frequent evenementen organiseren. Bernard van der Schans, directeur EPICURUS: Het inpassen van een moderne bioscoop in een monumentale omgeving is een enorme uitdaging geweest. De essentie van vitalisering van historische binnensteden is het toevoegen van elementen die een nieuwe toekomst creëren, maar ook het oude respecteren. Het resultaat van die opgave is bijzonder en zal iedereen verbazen. Viering hoogste punt 8 mei 2015 met een symbolische meiboom. 1e paal handeling op 15 oktober 2014. Start bouw op 15 oktober 2014. Over onze naam. Amsterdam, City Theater. Rotterdam, Pathe Schouwburgplein.
cinemec utrecht parkeren
Mooie bioscoop maar niet prijswaardig Reizigersbeoordelingen Pathé Maastricht TripAdvisor.
Maastricht Hotels huisdieren toegestaan. Maastricht Hotels met gratis parkeren. Maastricht Hotels met een zwembad. Populaire categorieën in Maastricht. Appartement Hotel in Maastricht. Rustige Hotels in Maastricht. Hotel met Balkon in Maastricht. Luxe Wellness Hotels in Maastricht. Goedkope Hotels in Maastricht.
makelaar maastricht
VIP-concept en Dolby Atmos bij Pathé Maastricht.
Op 5 november opent alweer een nieuw complex de deuren: Pathé Maastricht. De Limburgse hoofdstad kan dan eindelijk weer beschikken over een mooie multiplex. Na Arnhem is de opening van Pathé Maastricht de tweede van het bioscoopconcern in korte tijd.
makelaar maastricht
Pathé Maastricht, Maastricht Pathé.
Tivoli / Cinema Leeuwarden. 6211 XZ Maastricht. address city Bekijk. Parkeerterrein Sphinx Het parkeertarief is 100, per 27 minuten. Parkeer je na 1800: uur s avonds dan kun je bij de kassa van Pathé Maastricht een kortingskaart afhalen op vertoon van jouw filmticket.
airbnb maastricht
Nieuwe 4D-zaal in Pathé Maastricht RTV Maastricht.
Laatste update: 11-12-2018 1556.: Op 19 december opent Pathé Maastricht een zogeheten 4DX zaal waarin bezoekers films kunnen beleven in een vierde dimensie. Twintig effecten in de zaal, waaronder bewegende stoelen, weersimulaties en geuren, lopen perfect synchroon met de film.
makelaar maastricht
Pathé Maastricht alle films bioscooptijden FilmVandaag.nl.
Alle films in Pathé Maastricht. Bioscooptijden voor Pathé Maastricht. In verband met het coronavirus zijn alle bioscopen in Nederland tot nader bericht gesloten. 6211 XZ Maastricht. Bekijk adres op kaart 0900-1458. Website Pathé Maastricht. Bioscooptijden Pathé Maastricht. Bekijk per film Sorteer op tijd.
computer reparatie maastricht
Pathé actie Les Grands Buffets.
GENIETEN VAN HET PATHÉ FILMDINER BIJ RESTAURANT LES GRANDS BUFFETS MET AANSLUITEND EEN BIOSCOOP BEZOEK AAN PATHE MAASTRICHT. Een avondje uit naar Pathé Maastricht wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner. Vanaf slechts 3600, p.p. kunt U 25, uur genieten van een all-in diner inclusief drankjes zie onder voor één prijs, waarbij bovendien het filmticket is inbegrepen.
pathe den haag scheveningen

Contacteer ons

thais restaurant lanaken
thai restaurant lanaken
restaurant thai maastricht
sushi maastricht take away
maastricht thai
weer maastricht
hotel maastricht
maastricht university
pathe maastricht